Två slalom kurser avklarade!

Ja nu har Axel gått klart sina två slalom kurser. En gick i slutet av 2008 och en nu i jan 2009. Axel tycker att det är jätte roligt att åka nu när han fått lära sig grunderna ända från början.
Nu i helgerna här var Axel med sin kompis Wille och deras pappor till Hassela en hel dag och åkte slalom i alla backar som de har där, och de tyckte grabbarna va skit kul och häftigt.
Även träffade de på sin kompis Teodor med han pappa som också var där för att åka slalom. De var ju rätt kul att 3 stycken från samma dagis avdelning var där, så de åkte hela gänget tillsammans en hel dag.
Det måste ha varit en oroligt rolig dag att vara ett helt pojk och papp gäng i slalom backen utan tjatande mammor och bråkiga småbröder och småsystrar.
Axel pratar mycket om den här dagen och vill gärna fara tillbaka till Hassela för att åka slalom och kanske även gå och bada nästa gång.
De ska vi ta och göra nu någon helg framöver och låta lillebror kanske få prova att stå på slalomskidorna för första gången med stöd av pappa Kalle " De ska börjas i tid brukar de säga"

Lägger ut en bild på Axel i liftkön i Getberget

 

Här visar Axel stolt
upp sitt diplom!  
         Axel i backen!  

                                       
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0