Röntgen och ortopedmottagningen....

Har vi varit på idag igen, det såg bra ut så det är bara att låta veckorna gå. Efter 2-3 veckor skall han få försöka stödja sig på ett par kryckor om han kan. Så vi fick med oss ett par jätte små gulligt kryckor hem. Men just nu är det bara låta benet vila så det får chans att läka bra.
 Efter sjukhuset vra vi till birsta och åt lunch och axel fick shoppa lite. han köpte ett par fräna skor som han ville ha och en turtles gubbe och lite kulor fick han av sin farmor som också var med oss som sällskap idag, de var kul att ha med sig någon till stan som vi kunde surra lite med.
Nu ska vi på kvart samtal för Axel men vi hörs något tjingeling!!

Lördag....

ja vad ska man säga om vädret...... underbart kan jag säga. Vi var hela familjen och hälsade på mormor och morfar , Magnus och Marissa i stugan idag. Gud va härligt vi hade det. Solen sken och solen värmde hela dagen. Synd  bara om Axel som inte kan springa runt och leka. Det var lite besvärligt att ta sig fram med rullstolen, men han hade lite saker med sig och lite spelkulor som han roade sig med.
Alvin körde el fyrjuling och hjälpte till att bära ris som de eldade på brasan, de tyckte han var så kul. Till lunch grillade vi korv och hamburgare, de smakade bra.
När klockan var ca 15.00 var det dags att tänka på hemresan och fundera över någon middag. Vi bestämde att vi skulle grilla hos oss så, så blev det. Grillad kyckling och potatisgratäng, sallad, grillad svamp och paprika, gott gott!!
Ett gott kallt glas vin till med lite is i, gotti gotti.
Till efterrätt vart det glass och kaffe. Vi såg på Robinsson och sedan for gästerna hem och då var vi så trötta efter en heldag ute så vi somnade genast. Natti natti

Nu känns det som sommaren är på väg, HÄRLIGT!!!!!!


Onsdagen...

verkar börja bra!!!  Solen skiner och de verkar bli en toppen dag. Jag älskar solen, man blir så glad då. Få se om det blir en liten promenad idag också.
Går fortfarande inte sätta in bilder, jag blir så trött på denna blogg.........

Tisdag....

var vi ute på en liten promenad i det härliga vädret, trots att de var mulet så var de skönt. På kvällen var jag och Axel och tittade på Linda Skjevik när hon spelade match mot Matfors. De vann så de var ju kul. Kalle och Alvin var och hälsade på farmor lite.
När vi kom hem från matchen vart det kvällsfika och sedan natti natti för barnen.

Måndag....

var vi på sjukhuset  på efterkontroll, röntgen och pratade med en läkare. Bilderna såg bra ut och ingenting skulle göras åt benet utan de ska vara så här när de ligger fint. Skönt så de inte behöver operera hanns ben. Ny tid på röntgen om en vecka för att än en gång kontrollera att de ligger rätt.
Nu i måndags fick han linda om benet med en frän blå färg, så nu har han ett blått ben som han tycker är lite häftigt.

Solen....

skiner i dag  och bloggen jävlas igen, går inte infoga bilder. Undra vad man ska hitta på idag  då med kidzen. Det är så svårt att göra så mycket nu när Axel är ett gips paket, men jag tror vi ska gå ut i det fina vädret. Hoppas att de inte blåser så mycket idag. I går var de ju hemskt ute. Axel och jag tog en promenad till dagis för han ville hälsa på sina kompisar en sväng , men gud va de blåste kallt.
Nu ska vi klä på barnen och gå ut medans solen skiner, vi hörs kram


Ursch....

vad de blåser kallt idag. Igår som de var så varmt och härligt. De säger att de ska bli snö, men de vill vi inte ha. Nu vill vi ha vår och sommar snart.
Idag vet jag inte vad Axel och jag ska hitta på, få se om de ringer från arbets terapeften om att hans rullstol har kommit.
Skulle vara bra om han får den snart så kan han ta sig fram lite själv så vi inte bär ihjäl oss. Annas blir det väl en inne dag med film och tv spel m m.
Nä nu ska jag laga lite gröt frukost men vi hörs tjingeling!!


Slalom i....

Sidsjö backen började så bra. Härligt väder, soligt och varmt!!!. Jag , Axel och brorsan var och åkte slalom när de tråkiga inträffade... Axel ramlade och gjorde illa benet så vi inte kunde åka något mer.
Vi trodde inte att det var så illa med hans ben, men han hade så ont och kunde inte stå på benet. Han frös och började må illa och krit vit i ansiktet, så jag sa till brorsan att han måste ha brytit benet.
Akuten nästa och röntgen och det visade sig att våran lill älskling hade brytit vänster ben, inte kul kan jag säga. Helbens gips för stackarn blev det och sedan fick vi komma hem efter lång väntan på akuten.
Nu ska han ha gips och inte stödja på benet mellan 6-8 veckor, puuuh!!! Så nu blir man hemma med lillgubben ett bra tag så benet får läka så de blir bra igen.


Lillstackarn med gips paketet!!


Axel ligger i sängen och leker med turtles!!


Axel trött efter många timmar på sjukhuset, stackarn!!

Glad påsk önskar Axel och Alvin m familj !!


Axel

Alvin och Axel påsk tuppar 8 april 2009


Alvin

Middag hos...

jonny och Madde var vi  i lördags, det var jätte trevligt. Super god mat och dryck fick vi. Barnen  var hos mormor och morfar tills på Söndag.
Här kommer lite bilder från kvällen!!!

Jag och Kalle!!


He he !!!

Här är Jonny och Madde som vi var hos!!

 
Lite dans blev det under små timmarna!!!

 


Madde på G!!!!!


turtur duvorna!!!


Lite bilder!!!

   
Grabbarna på utflykt med skotern!!


Grabbarna grus!!


'
Alvin i blötan ute och leker 3/4 2009Axel vart sugen på att prova cykeln lite 3/4 2009

Sjukt barn....

har jag idag här hemma. Axel är hemma med feber och en hemsk hosta som han nu haft i snart 2 veckor, blir aldrig bra som det känns. Feber upp och ned har han, inte så kul.
Idag blir det en lugn dag med tv och film tittning. 
Hoppas att solen tittar fram under dagen!!! Ha det bra allesammans

RSS 2.0