07.15...

började man dagen med en rask promenad på 35 minuter, härligt men tung gått. De hade ju snöat under natten så det var oskottat.
När jag kom hem hade Kalle gjort i ordning fika för vi skulle på en utflykt hade vi tänkt. Varm chocklad, toast, korv och bröd, festis och 2 härliga kyckling sallader till mig och Kalle var ned packad.
Först for vi till ett ställe som heter Böles bodarna och åkte lite madrass, gud vad de flög och gud vad mycket snö vi har.
Efter en stunds åkning begav vi oss med skotern till Gimsjön där vi fikade i det underbara vädret. Nu är vi hemma och det är dags för lite middag.
Barnen är super trötta efter en hel dags utflykt med skotern. Ha det tjingeling!!


Axel och Alvin och Kalle tittar på ett flygplan


Jag och Kalle


Alvin och jag ( Ulrika)


Hela familjen i Böles bodarna


Axel åker madrass

Alvin busar i snön

Kalle drar upp Axel uppför backen

Hungriga barn sitter och äter toast i Gimsjön

Kalles och min underbara sallad, mums!!
 
Provsitter skotern       Ganska trött efter en heldag
våran


En...

30 minuters rask promenad blev det i kväll tillsammans med mamsen. Gud va härligt väder de va men lite kallt åt ansiktet och när vi kom hem visade mätaren på minus 11 grader, fy om det blir kallt igen.
Nä nu får det vara nog med snön och kylan .
I helgen är man ledig och imorgon tror jag det blir en utflykt med familjen om vädret tillåter. Jag hoppas på strålande sol och max 5 grader kallt.
Jag blir så less nu på bloggen går inte infoga bilder. Det ska inte jävlas, de ska bara fungera. Men jag återkommer imorgon med några spännande bilder på evt utflykts dagen. Tjingeling och godnatt med er där ute!


Nära döden....

upplevelse har jag haft i kväll. Jag har nämligen varit på spinning i en timme, fy f....n vad jobbit de va ,men skönt nu efteråt.
Nu ska jag bara ta det lugnt och se på lite tv. I morgon väntar en ny dag, men nya spännande uppdrag. Ha det bra alla mina underbara vänner.


Nu är det äntligen.....

kväll och jag har precis kommit hem från jobbet. I morse sedan jag hade lämnat barnen på dagis tog jag mig en promenad på ca 30 min, härligt. Man måste ju försöka röra på sig lite. I morgon tror jag det blir spinning, spännande och se om man orkar, ha ha. Jo det gör jag säkert och hoppas att ryggen står ut med det också.
Men nu ska jag krypa ned i säng men först ska jag plocka fram lite kläder till barnen för i morgon är det dagis som gäller. Ha det bra.


Idag har vi.....

varit till stan en snabbis för Axel behövde lite nya mys byxor, så vi handlade lite kläder och så ska Axel på kalas till helgen så lite presenter blev det också.
Men först i morse var vi till tandläkaren med Axel för kontroll av 6 års tänderna. Inga lösa än men det kommer att lossna vid ca 6 års ålder sa hon.
Nu är det dags för lite mat och sedan tror jag vi ska gå ut för ungarna är tryn vilda!!!! Men vi hörs !!


Nu är man.....

trötter efter en delad tur idag. På timmarna var Axel , Alvin, jag och mormor och badade på stödehuset. Det var faktiskt ganska varmt idag också fast inte lika varmt som på lördagar.
På badet träffade vi faster och Erik, de tyckte grabbarna var kul när de fick se att de var på badet. När vi kom hem hade älsklingen gjort god mat; fläskfile och potatisgratäng och en god sallad, mums. Sedan var det dags att åka tillbaka på jobbet och jobba kväll, men nu är jag hemma och helgpassena är över. Barnen och gubben sover och det ska jag också ta och göra alldeles strax.
Ska bara lägga ut lite bilder från dagens bad.



Axel tränar för fullt för att lära sig simma och han är jätte duktig!!



Alvin kramas och busar med deras tokiga faster Madde



Här är Alvin och Axel tillsammans med faster i bubblet!!

Lördag kväll....

och dags för melodifestivalen och lite lördagsgotta för barnen. Man känner sig ganska nöjd efter att jobba idag. Kalle for iväg med skotern en sväng och Axel är hos faster.
Alvin och jag är hemma och bara myser i soffan, härligt!! Men alla ni , ha en fortsatt trevlig kväll så syns vi.

Nu har man.....

jobbat en kväll och det gick ju bra. Nu är det bara lördag, söndag kvar att jobba på den här helgen. Har tittat lite på let`s dance men nu är det paus så vi får väl se vem som åker ut nu ikväll då.
Har inte så mycket att skriva nu ikväll men vi ses, godnatt och sov gott!!!


Ledig dag!



Idag är vi lediga för jag jobbar helgen, inte så kul men det går bra. Nu till morgonen har man städat lite och strykigt undan en jäkla massa tvätt, och ny tvätt håller på att tvättas.
Det tar aldrig slut i tvättkorgen. Man tvättar jämt som det känns. Solen skiner ute men det är fortfarande kallt - 18 grader, burrr.
Vi får se lite senare frampå dagen om det blir så vi kan gå ut en sväng.
Axel leker på sitt rum och Alvin ser på morgon tv han, faktiskt ganska lugnt och skönt nu så jag passade på att gå in och skriva lite grand.


Axel ute och leker i snön idag!


Alvin skottar snö åt mig idag!

Ikväll blev det inte någon skid träning för Axel -16.7 grader kallt, tråkigt!!!
Jag börjar bli ganska less på den här kylan vi haft nu länge nog.
Jag vet inte vad man ska hitta på, det blir väl tv:n tror jag men en liten
promenad tänkte jag försöka hinna med ikväll, det är rättså skönt att
komma ut en sväng på kvällen försig själv. Men jag säger hej då för idag
och sov så gott allihopa.


Kanon helg!

Snacka om kanon fint väder i helgen. Jag har varit ledig fre, lörd, sönd, gud så härligt vi har haft det. I fredags var det strålande väder, då var jag och ungarna ute lite och åkte skoter. Vi åt en god middag när kalle kom hem från jobbet. En ny rätt jag aldrig gjort; tacokryddad kycklinglasagne och en god sallad till. Smakade faktiskt väldigt gott och barnen gillade de också.
På kvällen var hela familjen på hockeyplan för de hade öppethus med korv och saft. De var jätte mysigt och ungarna tyckte det var skoj. Ha en bra alla hjärtans dag föresten!!




 
Alvin trött efter att ha försökt lära sig att åka skriskor, gott med lite fika!

På lördag var Alvin , jag och mormor på badhuset, Axel var med Erik och faster i getberget och åkte slalom. Kalle och morfar var ute och åkte fyrhjuling i det fina vackra vädret.
På kvällen åt vi tacos hos mormor och morfar med Magnus och Marissa, gott gott!! Sedan vart det en promenad för min del och sedan fick vi främmande av fam Bergmansson. Vi tittade på melodifestivalen och drack lite vin och bara myste.

 
Alvin efter badet  och Axel på slalom skidor                                                                                             

Idag söndag vaknade man av att solen sken in i sovrummet, härligt. Vi åt frukost och sedan gick vi ut  på gården en stund.
Sedan åkte vi på en liten utflykt till Bölesbodarna med skotern, de var lite kallt men när vi kom fram värmde solen så skönt .
Vi åkte lite madrass i backen där och gud så det flög.



Axel och Alvin redo att fara på en skoter utflykt!!


3 års firandet över!

Ja nu är lillgubbens 3 års kalas över och han har fått mycket roliga saker och fina kläder på sin 3 års dag. Nu är det sov time och jag ska till och plocka fram kläder tills imorgon och sedan blir det andra avenyn. Godnatt och tack för idag!

Stor killen!

Idag fyller Alvin 3 år, man kan inte fatta vad tiden går fort. I söndags hade vi lite kalas för Alvin. Han fick fina kläder och roliga leksaker.
Men ikväll kommer morbror Magnus och Marissa, mormor och morfar och firar Alvin. Även vi i familjen kommer att ge Alvin paket idag.
Ha en bra dag älskling!!




 Alvin blåser ut ljusen på tårtan!

Alvin öppnar paket som han fått av sin farmor Inger. Jag tror det är en
spiderman gubbe faktiskt.

Alvin 3 år!!

                                                                           
                                                                                
  Grattis lillvännen på din 3 årsdag!



Alvin visar stolt upp sin turtles han fått i ett av paketen!


Alvin i sin nya polis hjälm han fick av storebror Axel
Hoppas du får en bra dag med många paket och
god tårta. Vi älskar dig många grattis kramar
önskar vi dig i familjen.


Badet!

                                                                                         

Idag blev det badet för Axel och mig. Kalle och Alvin var hemma och åkte skoter. Meningen var att vi skulle fara till hassela och åka slalom med det är så dåligt väder. Det vräker ner snö så vi badade i stället. Vi var på badet i 3 timmar så nu är man rättså mör i kroppen.
Axel följde med sina kompisar Lina och Amanda hem och lekte en stund och jag ska till och städa lite inför Alvins 3 års kalas.
Ikväll blir det mys kväll och titta på tv:n med familjen. Igår hade vi myskväll med några vänner som fixade middag tills vi kom hem från jobbet, underbart! Vi sjöng karoke  och drack lite vin och bara myste.

                                                                                                   


Timrå kväll!!

I går kväll var jag Axel, Mimmi, linda och Joel på en familje kväll i Timrå arena. Där fick de åka skriskor med timrå killarna och få autograferna.
Axel tyckte det var jätte roligt. Han fick autografer på sin match tröja , klubban , inne i hockeyhandskarna och i sitt autografblock.
Från början hjälpte Linda honom mycket men på slutet vart han tuffare och tuffare och åkte fram till dom själv och frågade om autografen.
De bara lyste om han och han tyckte det var så kul och häftigt att vara där med tuffkillarna.
Efter de hade åkt klart gick vi en trappa upp för där satt en del spelare och skrev autografer, spelade bordshockey osv. Efter det var vi lite sugen på fika så vi åt korv och drack lite festis innan vi åkte hem.


         

Här är Axel ute på isen med  killarna och får tröjan signerad !

Åter kallt!!


                                                                             

Fortsatt så himla kallt, minus 20 grader i kväll också. Men i kväll har jag faktiskt varit himla duktig. Tog en promenad med mamma hem till henne. Burr va kallt, men det går bra när man rör på sig, lite kallt åt kinderna bara.
Nu sover älsklingarna och jag tror att det blir ett hett bad nu när man är lite frysen efter promenaden, skönt. Idag har jag varit på kurs, livsmedels hygien och kost. En kanon bra dag har det varit, intressant och lärorikt. Nä nu måste jag gå och göra lite nytta, men vi syns tjingeling!

En helg avklarad!

Ja nu har man just kommit hem från jobbat, har jobbat helg. Ätit en god sallad som min sambo hade köpt från sperrings grill. Den var super smaskig.
Igår efter jobbet var vi bort bjuden på middag till våra vänner. Det var jätte god mat och gott vin till. Tack för en trevlig kväll som vi hade.
Idag har Kalle och Axel, Jonny och Erik varit på skoter cross ute på gärde, Alvin var med faster Madde. Nu tror jag att man håller sig inne och hemma i kväll för det är ju nästan 20 minus, ursch va kallt !!!
I morgon hoppas jag att det är bättre väder för då ska jag och barnen ut och åka skidor har jag tänkt. Ha det så bra så syns vi i morgon.

RSS 2.0