Besök...

Har vi haft idag av min kompis Jenka och hennes son Gabbe, det var jätte skoj. Vi fikade och hade de kul. Axel och Alvin tyckte det var jätte roligt att leka med Gabbe och även han såg ut att skina upp till grabbarna när de busade och sprang runt omkring honom.
När de hade gått hem och Alvin vaknat efter vilan så åt vi middag och sedan  gick vi ut en liten stund, men de blåste så kallt så vi gick in för mormor och morfar kom i samma veva.
Nu sover barnen och jag sitter och väntar på att Kalle ska komma hem från jobbet. Han skulle bli sen ikväll  för de skulle jobba över.
Nä nu tar man och plockar ihop lite leksaker som ligger lite här och var och sedan blir det lite tv tittning. Godnatt alla bloggare vi hörs KRAM

Snöstorm......

ja de kan man säga att de var i morse när jag promenerade till jobbet kvart över 6 , men skönt var det. Nu funderar jag på om man ska ta och göra kväll med barnen för de är rättså trötta faktiskt.
De har tittat på lite barn tv och ätit lite lördags godis så de är nöjda. I natt ska man ju ställa fram klockan en timme så det känns lite tungt när man ska upp i morgon bitti och jobba.
Ikväll blir det robinsson och sedan blir det natti natti som det känns, med vi syns alla bloggar.

Själv så ska man.....

jobba i helgen, fredag, lördag och söndag. Känns tungt men det brukar gå bra när man kommer i väg. Nu ska jag till och göra mat, kalle jobbar sent i kväll så vi är själva.
Ha det tjingeling!!!


3 års......

kontroll har vi varit med Alvin idag och det gick bra. Han fick mätas och vägas och sjuksyster ville höra om han kunde prata lite grand, och de kan han ju verkligen.
Storebror Axel var också med och fick mätas och vägas för att se hur stor han har blivit. Axel har varit hemma från dagis för att han inte är så pigg. En hemsk ihållande hosta har han som inte vill ge med sig som det verkar. Men jag hoppas att han är frisk till veckan, så vi kan starta med en ny och pigg vecka.


Våren verkar vara här....

Idag har vi varit ute i snö slasket. Det tinar och tinar så snart är vi utan snö. Nu har vi en blöt tid framför oss tills det torkar upp och blir sommar.

Alvin öser vatten med mössan på sne!!!


Axel tänker åka ned med snowracern!!


Än är det en hel del snö kvar på taket som Kalle försöker få bort så det
inte blir takras på barnen.


Alvin har gjort mat säger han och vill bjuda oss, mums va gott!!!!


Se upp i backen, här kommer Axel med full fart!!

Till frissan....

har jag varit idag efter jobbet. Jag klippte, färgade och gjorde slingor. Så här blev resultetet!!
Lite svårt att fota och se hur slingorna blev, syns bättre i verkligheten. kram allesammans.



 
  

Huset!

Tog en bild av vårat hus som vi hyr.


Personalfest.....

ja i lördags hade jag 13 stycken från mitt jobb här på fest. Vi åt god mat och drack mycket gott och dansade hela kvällen.
Det var en kul och lyckad kväll.
Här kommer några bilder från kvällen!

Jag och Annelie!!


Annelie och Lövan!!

Jag får en puss av Bea!!!

Jag och Annelie spexar lite!!

Ann-catrin och Bea

Jag , Ann-catrin och Annelie

Jag kramar om en trött Ann-catrin


Här dansas det för fulla muggar!!!!


Torsdag kväll.....

Axel och jag tog skidorna och åkte fram på skidträningen ikväll, gud va mysigt det var att åka skidor. Vet inte när jag stod på ett par längd skidor så här länge. Alvin var hos mormor och morfar för Kalle jobbade över ikväll.
Var på skidträningen över en timme och sedan for vi hem och badade, härligt. Nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon är en ny dag och nya uppdrag.


onsdag....

och det blev spinning för mig, härligt men jobbigt. Nu blir jag så less på datorn går inte att ladda in bilder, typiskt.

Måndagmorgon....

började med att vi klev upp och åt frukost tillsammans, sedan satte jag igång med att tvätta för det behövs ju alltid. Barnen lekte på sina rum och jag flög runt med snabel draken ( dammsugaren) för att få lite ordning här hemma. Sedan var det dags för att klä på sig och gå ut för det har hade snöat blöt snö i natt som jag fått order om att det skulle vara bra om jag fixade bort. Ja det är tur att man kan använda fyrhjulingen för den här tunga snön som hade kommit.
Efter ca 2 timmars utevistelse så blev det dags för lite lunch, barnen ville ha pannkaka och sylt så de fick dom till lunch idag. Efter lunchen blev det lite slappa framför tv,n för kidzen och jag fortsatte med tvätten som jag började med i morse.
På eftermiddagen for mamma och jag till stan för jag behövde lite kläder till begravningen och så köpte jag mig ett par regäla promenad skor på intersport, för de behöver jag verkligen för min onda rygg när jag är ute och går. Barnen var en stund hos sin farmor tills Kalle kom hem från jobbet idag.
Nu sover barnen och jag ska ta och klippa gubben sedan blir det kudden för mig, är rätt nöjd för idag.
Några ute bilder från idag kommer senare.
Här är bilderna!

Grabbarna på snowracer!!

Alvin!

Axel i snöhögen!

Alvin ville ha pannkaka och sylt till lunch, mums!!


Promenad....

blev det till jobbet i morse, tog ca 30 minuter. Det var lagomt väder ca 2 minus grader bara. Nu har man nyss kommit hem från arbetet, ätit mat och nu ska man sätta sig framför tv:n ett tag. Men ha det så bra tjingeling!!



Det blev....

Hassela för mig, Axel, Faster, och kusin Erik i dag torsdag, Marika var också med. Alvin var hos mormor och morfar.
Det var en härlig dag trots min onda rygg. Det gick bra hela dagen tills vi skulle packa oss hem , då flög det till i ryggen så jag trodde jag skulle spy. Så himla ont gjorde det, men hela dagen i backen och min andra gång jag stod på ett par slalom skidor så gick det faktiskt väldigt bra. Men lite pinsamt är det när min son på snart 6 år åker förbi en men en jäkla fart.
Jag kan inte förstå hur snabbt de lär sig och är så duktig och orädd. Han sa ; " Men mamma sluta, jag kan åka" och så tyckte han att jag åkte så sakta i de branta backarna. Jag är höjd räddd när backarna är för branta och så blir det inte bättre när man ser Axel åka med världens fart ned för " stupen" som jag kallar det. Man trodde ju att det inte skulle gå vägen , men han klarade det bättre än vad jag trodde. " Snacka om att ha hjärtat i halsgropen"
Men det är ju bara att inse; dom är super duktiga dom små.
Här bjuder jag på lite bilder från dagen i Hassela.


Coola grabbarn Axel med Kusin Erik 12 år


Grabbarna grus!!


Coola mammor, ha ha faster Madde till vänster och jag Ulrika till höger

Axel och Erik i backen

Axel åker i skogen bredvid backen, skulle visa mig ett trick!!

Nyss kommit hem från....

och lika jobbigt var det i kväll, men gud så skönt det är nu efteråt när man har duschat. Idag har jag och Alvin varit till stan en snabbis, men jag blev lite besviken för jag skulle ha en jacka men det fanns ingen som jag ville ha.
Alvin valde en snygg tröja och ett skärp, plus en leksak som jag hade lovat honom. Axel var på utflykt med sina kompisar på paveljongen idag och i morgon ska jag och Axel hitta på något skoj, så de får ni se i morgon vad vi gjort. Ha det bra tjingeling

Äntligen....

kväll, och nu är man ledig i 2 dagar och det ska bli så skönt!
I morgon får  man se om man hittar på något kul med barnen  när det är sportlov. I kväll tror jag det blir ganska lugnt, kanske en kvälls promenad  lite senare.
Barnen och jag har nyss sett på en film tillsammans " Nils karlsson pyssling" den är faktiskt rättså bra. Jag uppdaterar i morgon om vi gjort något kul och spännande....



RSS 2.0