Sommaren är här......

som det verkar, 30 grader vart i helgen, så härligt. Just nu har man inte någon lust att blogga så nu blir det lite blogg uppehåll som det känns.
Axel har iallafall fått tagit bort sitt gips, men har har fortfarande väldigt ont i benet och fotleden, och svårt att gå. Så nu väntas träning med hans fot/ben så gubben kan gå normalt snart igen.
Alvin är det full rulle på, lite förkyld bara annas är det bara fint. i tisdags fick barnen sin kanin, Stampe så söt, en dvärgvädur på 6 veckor. Nu ska jag ta och krypa ned i snarklådan, hoppas på ett vackert väder imorgon också.

Lite bilder kommer senare!!!

Vår pyssel....

ute på gården.Axel fick sitta på vagnen han och leka med lite pinnar stackarn!!


Alvin har kört gräsklippare med pappa sin, bäst att ha hörsel skydden på


Alvin håller på att ska fälla ett träd, ha ha!!!Grabbarna leker på vagnen!!Alvin gogubbe är koncentrerad!!Axel gogubbe!!!

Vinnare...

blev vi på service när vi spöade de övriga grupperna inom hemtjänst/boende på brännboll igår. Vi hade en trevlig kväll med spel, mat och lite vin.
Men vi på service tog och vann, härligt tjejer.
Tidigare idag var Axel och jag på sjukhuset, för Axel fick byta ut sitt gips för han hade blivit så smal på benet så de gamla glappade. Nu har han ett lättare plast gips som är blått. Han fick även en sko som han kan ha om han ska kliva ner på foten när vi är ute.
Nu är det 2 veckor kvar så ska han prova och ta bort det för att se om benet är läkt, men sedan kan det ta upp till 3 veckor till innan det är okejj att hoppa och studsa fram. Han var tvungen att ta det väldigt försiktigt i första början.Inge spring , hopp och boll spelning än på några veckor. Väldigt lät för en aktiv pojke på 6 år att ta det lugnt, ha ha vilket skämt.

Men idag tog jag och anmälde honom  på simskola som börjar vecka 25, så tills dess hoppas jag att gipset är borta iallafall, kan vara bra träning för honom sedan att vara i vatten när alla hans muskler har försvunnit på hans vänstra ben, men läkren sa att barn brukar fort träna upp musklaturen igen, så vi få lita på honom då.

Nä nu ska jag gå och se vad grabbarna gör, för Axel har främmande av sin bästa kompis Albin nu, jag skulle tro att de spelar play station. Men ha en fortsatt trevlig dag!!!

 Här kommer lite bilder!!!
Axel med de nya plast gipset!!!


Axel lycklig när han kunde stå upp med sin nya sko som han kan ha på foten
där gipset är!!Alvin ville också bli knäppt naturligtvis!! Våran lillgubbe!!!


Dåligt väder...

har det varit typ hela dagen, skit. Jag vill ha sommar och varmt. Blir så less på regn och blåst. Idag har vi varit och hälsat på Axels kompisar på paviljongen. Axel tycker det är så kul att fara dit och träffa dom. Alvin har varit på sitt dagis idag.Alvin och Axel myser med varandra!!


Alvin provar en liten fyrhjuling när vi är på öppethus i stan!! En sådan
skulle han minsann vilja ha!!


Hela familjen bus!!!


Axel provar kusin Eriks el gitarr!!!

Alvin myser med pappa Kalle, hos mormor och morfar!!!

Nä nu måste jag lägga mig, klockan börjar bli mycket och snart är det en ny dag
med nya uppdrag!!! Godnatt alla och sov sött!!

Nu är jag tröööötttttt!!!!!

Blogg torka....

och kanon väder ihelgen så man inte haft någon lust att blogga. Har haft besök av min moster Carin med man från stockholm i helgen, det var trevligt att träffa dom. De händer inte så ofta.
Tänkte försöka lägga in lite bilder på grabbarna om det funkar idag, har jävlas för mig några gånger nu, men idag ska de bli hoppas jag.
Idag regnar det och är grått, fy va tråkigt. Nu vill jag ha sommar och varmt så man kan vara ute i solen
.Syskonen myser i rullstolen!!!

En dag hade Axel besök av sin bästa kompis Albin , de spelade tv spel som
de gillar och lekte med turtles.
Axel när han hade fått ny linda på benet, blått och häftigt tyckte Axel!!Alvin klar för natten!!!

Axel ny duschad och klar för natten!!!
Axel ville visa att han kunde stå på ett ben!!Alvin spexar!!!Buse!!!!Lite vinglit för Axel när han tränar att hålla balansen på ett ben!!!Nu skall jag gå och duscha och sedan får vi se vad vi hittar på idag i det regniga vädret!!!
Ha en bra dag allesammans så hörs vi, krrrraaaaaaaaaammmmmmmmmm
från oss!!!!!!

RSS 2.0