En trött Axel.....


Nu kommer äntligen lite bilder.....

Axel med star warsAlvin med star warsAxel och Alvin och Albin badar tunna hos micke och karin

 

Axel badarAlvin badar i badtunnan, 42 g varmt


En extra....

natt i natt. Sedan jobbar jag 2 nätter till den här veckan sedan är det helg.
Vädret är fortfarande så trist, 6 grader varmt och regn. Ska de aldrig bli snö så barnen får något att göra ute. Nu är de så lerigt och skitigt och inget att just hitta på ute.
I helgen var vi till stan hela familjen plus mormor och tittade på star wars figurerna i gallerian, de tyckte barnen  var häftigt men Alvin var lite rädd för dom.
De knäppte fina kort som man fick köpa för 50 kr styck.
Sedan på kvällen käkade vi tillsammans med fam forsberg/pettersson, och när vi skulle till och äta så dök tomten upp på fönstert. De vart en succe för dem, lite rädda vart de men de gick bra.
På bron hade tomten lämnat en säck med godis så barnen jublade när de fick syn på påsen.
Senare på kvällen var vi till micke och karin och badade tunna ute, så härligt 42 gradet varmt. Barnen tyckte de var så kul, så nu är de tjat om en badtunna. Skulle faktiskt vara ganska kul och fint med en badtunna bredvid våran kåta,men vi får se vad de blir, de kostar ju en del. Men vem vet???

Nu säger jag godnatt till alla där ute, själv kommer man inte få sova än på ett par timmar, vi syns tjingeling!!

Får inte till....

att infoga bilder, vet inte om jag har glömt det eller om de är något fel just nu... finns inte längre någon infoga ruta,kan någon snäll där ute ge mig något tips?? snälla!!

Mer bilder....

Så mysigt...

Lite bilder....

Axel och Alvin myser i våran grill kåta hösten 2009

Lång ledig.....

ja nu är man lång ledig tills nästa onsdag, så skönt. Imorgon torsdag är grabbarna ledig, så då blir de mys hela dagen. På eftermiddagen kommer en kompis till Alvin och hälsar på. Nu är man ganska less på det här vädret, regn , regn, regn och 6 grader varmt. Nu vill jag ha vinter, 5 minus och mycket snö.

Blogg torka....

har man kan jag säga, men jag tänkte jag skulle lägga in lite bilder på grabbarna bus.... idag är det så trist, vädret är inge kul, regnigt och grått.

Här är Axel med sina nya glasögon!! Visst blev han snygg??Här är Alvin och Axel med sina medaljer de har fått för springtävlingen
Öknerundan 2009. de visar stolta upp sina medaljer.RSS 2.0