Lite höst bilderAlvin hjälper mig med maten, han ska bli kock när han blir stor säger hanGrabbarna fikade ute en härlig höst dag 2010

I söndags var Axel på maskerad hos Edwin som fyllde 7 år. Axel var en
transformers
Axel och Alvin hade byggt ett stort torn en morgon och så ropade dom på mig att
komma och titta så då blev jag tvungen att fota denna fina skapelse av tappla
stavar.Tandläkaren...

Ja i veckan som var, så var Alvin till tandläkaren och han chockade på tandläkaren och mig med att gapa, hihih. JA han har varit så rädd för att gå till tandläkaren, men den här gången gick det super bra, vår lilla kille har blivit stor. Så då for vi och shoppade en lego traktor till killen, han var så stolt när han gick i från tandläkaren. HAn fick en bamse tidning och en tandborste av tandläkaren som han blev så glad för :)

Alvin visar stolt upp sin traktor han fick när han var så duktig hos tandläkaren :)


Prisutdelning av öknerundan 2010

Ja i lördags var de prisutdelning av årets öknerunda 2010. Många flitiga duktiga barn, stora som små.
Alvin och hans grupp som ej har tävlat med tidtagning, där fick alla barn GULD MEDALJ. Alla barn gick stolt fram på scenen och hämtade sin medalj, vilken lycka.
Axels grupp har tävlat på tid och där kammade Axel hem en SILVER MEDALJ, mycket bra jobbat!!!

Här en bild på de stolta grabbarna!!Axel med silver medalj och Alvin med sin Guld medalj

Alvin med sitt spring gäng!!!Axel med sitt gäng 1:A , 2:A och 3 :plats


Fortsättning av renovering av huset......

lite bilder av utsidan!!!

bild på hus utsidan såg ut före, men med våran nya altan/ soldäckSå här ser det efteråt, de kommer bli jätte bra när hela framsidan plus utbyggnaden blir klar.
Men vi tar lite eftersom, huvesaken väggen är igenslagen nu innan vintern,
sedan mot våren startar vi med utbyggnaden.
Snööö!!!!

tog och tittade ut och de snööade, jippi vad härligt om de kunde bli lite ljusare ute nu när de är så mörkt på kvällarna.
Idag är jag hemma och myser med Alvin som är sjuk, men han är mycket bättre än i förrgår är han hade hög feber, så idag är de mys pys dag och tv tittning.
TAr och bjuder på en härlig sommar bild från turkiet, längtar ditt så jag blir galen. Hoppas på att vi kan åka igen till sommaren då jag fyller kärring hela 30 år!!! fy vad tiden går. Ja ja vi får se vad som händer!!!


Storm...

idag har de varit storm ute, fy va kallt de har blåst. Alvin har idag varit hemma med sin farmor för han är sjuk, mammas lill stackare. Hade 39.3 i temp i går kväll. Han var helt slut och sov hela em och kvällen. Idag har de varit mycket bättre. Han har ätit och druckigt bra. De är ett frisk hets tecken det, hihihm .
Imorgon fredag ska jag var hemma med sonen.
Ikväll har de varit en kakel sättare här och ska räkna på badrummet...wiiiiii hoppas de  händer grejer nu så badrummet blir klart någongång så man slipper gå ut i kylan när man ska på toaletten. Börjar bli riktigt kallt ute - 2 grader nu burr!!!.
Nu ska jag till och göra kväll med Alvin och Axel är hos sin mormor o morfar. vi syns natti natti allesammans.

Trappen klar......

Nu är äntligen trappen klar....Visst blev de snyggt????


En underbar dag hos Nikita och Albin...

Alvin och jag har idag 6/10 varit hos nikita och Albin, så trevligt har vi haft. Barnen har lekt helt underbart bra. Nikita har hjälp mig att designa om min blogg lite. Tack snälla du det blev så bra. Nu är de dags att servera oss lite middag för Axel har hockey träning ochså ska de pröva nya dressar inför säsongen, kul!!! :)

Trapp och Hall renovering!!

Här kommer lite bilder på trappen och hallen som vi håller på att renovera!!

Så här såg trappen ut före, men tapeterna är nya!!Så här blev trappen efter...så snyggt!!! Väntar på att mattorna jag beställde
ska komma på posten, så man slipper halka i trappen :)En portal håller på att sättas upp i hallen mellan hall och kök!Sambon grejar för fullt!!


 
Klart!!!! visst blev de snyggt???
Fattas bara en list på golvet


Axel på öknerundan 2010Alvin har sprungit öknerundan, men han vill inte ha någon nummer lapp
mammas lilla tjurunge, men de gör inget mammma älskar er ändå!!! Alvin tränar att skriva sitt namn!!!Axel provar sin hockey mundering inför säsongen 2010/2011Alvin sover i soffan med misse, kan man va söt??


RSS 2.0