Axels första skoldag 23/8 2010

Att börja ettan för Axel tror jag var något  stort för han, han har sagt att de är bara skit med skolan men efter idag så hämtade jag en kille som tyckte dagen hade varit toppen och längtade super mycket tills imorgon för då skulle dom få matte boken. Han trodde inte de skulle vara så kul, att få sitta i en egen skolbänk och skriva och pyssla kommer han att gilla.

Axel på väg till skolan
Alvin storkille på väg till dagis idag mån 23/8 2010
Lite update.....Alvin hjälper till att riva bort mattan på väggen i badrummetUrrivning av köksgolvVattenskada i köketHallen utriven


Bilder på hur de kommer att bli när allt är färdigt  kommer så småningom, köket är så gott som klart, strax hallen och badrummet håller vi på med för fullt, men allt tar sådan TID!!!!!!!!!

Men ett STORT TACK MIN ÄLSKLING som lagt ner mycker tid på att de ska bli färdigt nådongång. TAck!!! älskar min familj till tusen!!!!!!
 

TURKIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi har ju även hunnit med en semester resa till Turkiet där vi blandannat firade mammas och Siverts 60 års dag.
Vi var många släkt och vänner med på resan och vi kan inte mer än säga att vi hade det hur underbart som helst.
Laddar upp lite boilder men kan inte ta alla för jag tror jag knäppte runt 500 bilder, hihi.

Mamms och papps

Hela familjen i stora poolen i monachus park side turkietMarissa och brorsan på strandenAxel under sanden på strandenAlvin under sanden på stranden, hihih60 åringarna uppvaktadesAxel vid poolen vid fun parkAlvin vid samma poolSuper gog mat och vilka sallads bord de fanns...mums!!!Kalle och Jimmy på beach party....ser ut som dom druckigt något olämpligtAlvin på beach partyAxel dansar loss på beach partyTog en sväng om med mamma ocksåBlev även en båttur också.
Nä nu ska jag gå och lägga mig som de känns ska upp och jobba imorgonbitti, mer bilder kanske kommerRSS 2.0